Titusverbeek . nl

MEUBEL OP MAAT


Je hebt een wens voor een meubel met een bepaalde plek of functie in gedachten. Ik kom langs om er zo veel mogelijk over te horen en te zien op welke plek en in welke stijl het meubel terecht komt. Samen komen we tot een plan waaruit een offerte rolt die bij akkoord door mij wordt uitgevoerd.

CAMPER (OM) BOUW


Je hebt een bus en ziet het niet zitten om die helemaal zelf om te bouwen naar jouw wensen. In overleg bepalen we welk deel ik kan doen. Zo bouw ik soms alleen de betimmering in, al dan niet met kastjes, een keukentje en een bed. Een andere keer maak ik de bus bijvoorbeeld alleen zelfvoorzienend met zonnepanelen en de elecronica die dan verder nod nodig is.

BEDRIJVEN


Ik werk graag samen om een project te realiseren.

Mijn werkplaats is onderdeel van een creatieve broedplaats waar mensen met allerlei expertises gevestigd zijn. Daardoor kan ik naast hout ook andere materialen en technieken gebruiken. Ook werk ik regelmatig op ZZP basis mee met andere bedrijven.

DIENSTEN

WERKPLAATS


Na een gesprek op de plek van het project en daarop volgende offerte ga ik bij akkoord in mijn werkplaats aan de slag om het object in delen (verplaatsbaar) uit te voeren. 

MONTAGE


Als de elementen van het project in ruwbouw klaar zijn worden ze naar de locatie gebracht en vindt het monteren plaats en het inpassen in de bedschikbare ruimte.